Menu
Your Cart

Senzor de distanta cu ultrasunete

Senzor de distanta cu ultrasunete
  • Stoc: 2-3 zile
  • Model: x
25,00Lei
Fără TVA: 21,01Lei
LIVRARE ÎN ÎNTREAGA LUME
Depozite peste tot SUA, ASIA, EUROPA și Marea Britanie
URMĂRIRE COMANDA
Urmarire disponibila pentru toate comenzile
PLĂȚI SIGURE
Mai multe metode de plată: Transferuri bancare, card de credit, Klarna, Crypto și multe altele

Grove – Senzor de distanță cu ultrasunete este un traductor cu ultrasunete care utilizează unde ultrasonice pentru a măsura distanța. Poate măsura de la 3 cm la 350 cm cu o precizie de până la 2 mm. Este un modul ultrasonic perfect pentru măsurarea distanței, senzori de proximitate și detector cu ultrasunete.


Acest modul are un transmițător cu ultrasunete și un receptor cu ultrasunete, astfel încât să îl puteți considera un transceiver cu ultrasunete. Familiarizat cu sonarul, atunci când unda ultrasonică de 40KHz generată de emițător întâlnește obiectul, unda sonoră va fi emisă înapoi, iar receptorul poate primi unda ultrasonică reflectată. Este necesar doar să calculați timpul de la transmisie până la recepție și apoi să înmulțiți viteza sunetului în aer (340 m/s) pentru a calcula distanța de la senzor la obiect.


În comparație cu modulele ultrasonice tradiționale HC-SR04, Grove – Senzor de distanță cu ultrasunete integrează un microcomputer cu un singur cip, iar semnalul de transmisie și semnalul de recepție împărtășesc un pin prin multiplexare prin divizare în timp, astfel încât doar un pin I/O este ocupat. O altă diferență este că HC-SR04 acceptă doar tensiunea de 5v, în timp ce Grove – Senzor de distanță cu ultrasunete acceptă 5v și 3.3v. După cum știm, Raspberry pi I/O acceptă doar 3.3v. Prin urmare, Grove – Senzor de distanță cu ultrasunete poate fi conectat direct la I/O al Raspberry Pi, dar HC-SR04 trebuie să utilizeze un circuit de conversie a tensiunii.


În plus, oferim documente și biblioteci complete pentru Arduino, Python și Codecraft, astfel încât să puteți utiliza Grove – Senzor de distanță cu ultrasunete cu Arduino și Raspberry pi. Gamă largă de tensiune, un singur pin I/O, conector Grove plug and play, facem tot posibilul pentru a face acest modul mai ușor de utilizat și a vă reduce munca. Aceasta este exact filosofia lui Grove: simplu este cel mai bun. Sperăm să vă placă.


CARACTERISTICI

  • Compatibil cu 3,3 V / 5 V, nivel larg de tensiune: 3,2 V ~ 5,2 V
  • Sunt necesari doar 3 pini, economisiți resurse I/O
  • Gamă largă de măsurare: 3cm ~ 350cm
  • Ușor de utilizat: conector Grove, plug and play


APLICAȚII

  • Măsurarea distanței
  • Detector cu ultrasunete
  • Alarma de proximitate
  • Mașină inteligentă
DETALII TEHNICE
Dimensiuni 50mm x25mm x16mm
Greutate G.W 17g
Baterie Exclusa
Interval de masurare 3cm – 350cm
Tensiune de operare DC 3.2~5.2V
Curent de funcționare (mA) 8mA
Frecventa ultrasunete 40kHz
Conector Grove x1
Output PWM
COMPONENTE
Grove – Ranger cu ultrasunete 1
ECCN/HTS
ECCN EAR99
HSCODE 9031900090
USHSCODE 9015900090
UPC 841454107484

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha